2010. október 28., csütörtök

Haustiermesse Wien - Hobbiállat kiállítás és vásár 2010.11.27-28.

Az elmúlt évekhez képest nagyobb kiállítótér és több látnivaló várja az érdeklődőket 2010. November 27-28-án, Bécsben megrendezésre kerülő háziállat - kisállat - hobbiállat börzén (kiállítás, vásár) (Haustiermesse Wien).


Haustiermesse Wien - Hobbiállat kiállítás és vásár

 
Mindkét napon ingyenesen látogatható a kiállítás részvevőinek az I. Exotica Tengervizi szimpózium, ahol neves szakértők tartanak majd előadást és a kiállítói standokon a kezdőktől a profiig rengeteg információhoz juthatnak, a különleges igényekkel és kereskedelemmel kapcsolatban is.
Az édesvíz területén is sok újdonság várható főleg rákok, gerinctelenek tekintetében, sok lesz az új kiállító.
Első alkalommal kerül megrendezésre a kiállítás keretein belül egy terrárium verseny két méretkategóriában - nano és XL - ahol a részvevők a helyszínen építik ezt meg és a látogatók láthatják hogyan készül el. Ezen bárki részt vehet, majd a honlapjukon lehet regisztrálni.

"Nanoakvarisztika és gerinctelen az akváriumban"
címmel Chris Lukhaup, Alexandra Behrendt és mások tartanak majd előadásokat hogy megosszák a rákokkal, csigákkal és más gerinctelenekkel kapcsolatos tudását kezdőkkel és haladókkal egyaránt.
Gyermekeknek is rendeznek programokat és lesz nekik is kis "berendezés verseny".

A nagy gyártók is mind felvonulnak - Tetra, Eheim, Sera, Jewel, Dennerle -, hogy tápjaikat és eszközeiket valamint az újdonságokat bemutassák és mindezeket kedvező áron megvásárolhassuk és promóciós előadások is várhatóak tőlük.
Tenyésztők is érkeznek Németországból és más országokból, hogy ritka tenyészállataikat - halakat, rákokat, csigákat - bemutassák.
Akváriumok minden árkategóriában lesznek - egyszerű medencék 20 Euro-tól a "Rolls Royceig" - lesz akár több ezer dollár értékben is, amelyeket meg lehet venni azonnal a show-n is vagy a show után házhoz szállítják.

Tengervízek területén is lesznek berendezések és tartozékok, sok hal és korallok, kagylók, rákok melyeket meg lehet csodálni és vásárolni.

Klubok, tenyésztők és szakemberek nyújtanak bárkinek segítséget bármilyen témában.

Természetesen lesz rengeteg minden hüllők, kutyák, macskák és rágcsálókkal kapcsolatos témákban is de itt a klubbon inkább az akvarisztikát emeltem ki.


Nyitva tartás: 10-18h

Pontos cím: MessegeländeWienNeu, a Fair-1, A-1020 Bécs, Ausztria
Várható részvétel: Akár 30000 fő

Szervező: Exotica Veranstaltungen GmbH, Staackmann 23, A-1210 Bécs


Napijegy felnőtt (16 éves kortól) 9, - Euro.
Napijegy gyermek 06-15 éves korig, 5, - Euro
5 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes.

Két napos bérlet felnőtteknek: 14, - Euro

Kedvezményes napijegy felnőtteknek 7, - Euro (diákok, fogyatékkal élők, nyugdíjasok, közalkalmazottak, katonai alkalmazottak)

2, - Euro kedvezmény a felnőtt napijegyre az online regisztráció alkalmával - akkor majd egy héttel a nyitás előtt kapsz egy e-mailt, kupont melyet a jegyirodában válthatsz be.


További információk a kiállítás lapján: Link
 
Az érdeklődők az akvaklub oldalán találnak infót a szerveződő utazásokról a helyszínre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése