2010. október 2., szombat

TerraPlaza Budapest - 2010. október 24.




TerraPlaza Budapest

Rendezvény elsőrendü feladata, hogy a lehető legmagasabb szinvonalon kínáljon olyan szolgáltatást, mely a magyar terrarisztka és akvarisztika fejlődését szolgálja.


A TerraPlaza expo további célja a közösség összefogása.
A vásárlók szakképzett tenyésztőktől vásárolhatnak, így a leghitelesebb forrásból meríthetnek tudást kedvenceik tartásáról.

Helyszín:
Budapest, Lágymányos ELTE TTK Campus Déli Tömb (Pázmány Péter sétány 1/C)

Nyitvatartási idő: 10-16 h 2010. október 24. (vasárnap)

Diák/Nyugdíjas: 600 Ft
Felnőtt: 800 Ft

Előjelentkezéssel: egységesen 500 Ft !

6 év alatt ingyenes!

Minden látogatót Szeretettel várnak!

További infó: http://terraplaza.hu/#!pages/hu/informacio.php


1 megjegyzés:

  1. Az előző évi börzékhez képest nagyobb volt a választék (igaz nem mindenből), nagyobb helyszín, több ember.
    Megérkezés után, hosszabb sorban állást követően, bejutás, majd - számomra - megelégedés a választék láttán. Igaz, túlnyomó részt terrarisztika volt (de ezt tudtuk előre) ám az akvarisztika szerelmesei is találtak bőven dolgokat, persze azért nem mindent. Ha halat vettem volna, valószínű én is előre egyeztetek mint ahogy ezt gondolom sokan meg is tették.
    Igazából szinte volt minden így is akvarisztika és terrarisztika témában, sok ismerőssel, néhány akvaklub taggal is találkoztunk, bár bővebb eszmecserére csak félrevonulva volt lehetőség a sok ember miatt.
    Szerveztek játékokat és előadások is voltak, ami szerintem hiányt pótló, valamint az egyetem kiállítására is be lehetett menni, ami külön élmény volt, apróknak és nagyoknak egyaránt.
    Az árak kedvezőbbek voltak mint az átlag üzletben találhatóak.
    Így is vettünk néhány apróságot, növényt, de legközelebb tudom, hogy ide érdemes jönni beszerezni a frissítéshez kívánt dolgok közül sokmindent.
    Én és családom nem bánta meg, kisfiamnak is élmény volt, szinte mindent meg lehetett nézni testközelből , számára ez felért egy állatkerti élménnyel és kellemes nézelődéssel valamint vásárolgatással telt a nap. Nekem a "börze" egy specifikus bolhapiacot jelent inkább és ezt az érzést hozta is.

    Egy dologból volt kevés az pedig a pénz, amit itt az "emberfia" el tudna költeni.


    U.i:
    Látom, néhányaknak csalódás volt, ezért itt megemlíteném, hogy a fentebb leírtak kizárólag a saját és családom véleményét tükrözi. Nekem megérte és remélem lesz folytatás is. Igazán nehéz mindenki igényének megfelelni, de szerintem ilyen börze még nem volt mostanában kis hazánkban, várjuk a folytatást, több hallal, garnélával, rákkal esetleg nagyobb helyszínnel. Mi gratulálunk a szervezőknek és kitartást, sok sikert a következőhöz !!!

    VálaszTörlés