2012. augusztus 14., kedd

Újra Terraplaza Expo - 2012.10.14.

Mint terrarisztikai ás akvarisztikai szakkiállítás, a helyszínen a dekortárgyaktól a nővényeken át a nélkülözhetetlen szaktudásig minden „kellékanyag” megtalálható.

A TerraPlaza-n egzotikus állat és növény expo vár rád, mely a természet ékszereinek páratlanul gazdag palettáját tárja eléd.

Rendkívüli családi program, nagy élmény minden fiatal számára. Közelebb hozzuk a természetet a felnövekvő generációhoz.

A legkisebbeket játszóház várja.

Tengerektől az esőerdőkig
A legváltozatosabb egzotikus lényekkel találkozhatsz, illetve vásárolhatod meg őket a helyszínen.

A szakma kiemelkedő tenyésztői, üzletei és gyártói képviseltetik magukat. Szerte Európából érkeznek látogatók az eseményre, hogy válogathassanak a ritkaságokból, és első kézből kaphassanak a tenyésztőktől szakmai útmutatást.

A TerraPlaza kiemelt feladata megmutatni a nagyközönség számára, azt a szépséget, mellyel maga valójában minden élőlény rendelkezik.

Az eseményen személyesen találkozhatnak a hobby művelői, így kezdetektől fogva közönségtalálkozó szerepét tölti be. A TerraPlaza-n belül több klub, egyesület és szervezett találkozó is működik.

Az ELTE Őslénytani Kiállítása és Történeti Ásvány- és Kőzettára is megnyílik, melyekben az egyetem kutatói óránként tartanak idegenvezetést. Emellett a rendezvény ideje alatt előadások zajlanak, melyeket a szakma legkiemelkedőbb művelői és vendégelőadói tartanak.

 

Nyitvatartás, helyszín

Nyitvatartás
2012. október 14.
10-17 h


Jegyárak

Felnőtt: 1200 Ft
Diák/nyugdíjas: 1000 Ft
Családi jegy: 2900 Ft-től 500 Ft kedvezmény!*
6 éves kor alatt ingyenes!

*13:00 -tól a szórólapon található kupon bemutatásával 500 Ft-al olcsóbban jöhetnek be családok (két felnőtt és minimum egy gyermek [14 éves korig]).


Helyszín
ELTE TTK
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C


További részletek és információk :  http://terraplaza.hu/expo/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése